Search found 119 matches

by Stan
Tue Aug 04, 2020 2:00 pm
Forum: General support questions
Topic: DL1 SD card lose
Replies: 4
Views: 594

Re: DL1 SD card lose

I've had this issue too, but solved it on my own. If you can geek a bit you can resolve the matter. With the unit apart and SD unit visible, just work a card in/out to learn the function. Then use a pick to move / align bits better. When done you wind up with a crisp and secure spring action and alw...
by Stan
Tue Oct 29, 2019 8:26 pm
Forum: How do I...
Topic: Analysis Software - Multiple Vehicles
Replies: 4
Views: 3247

Re: Analysis Software - Multiple Vehicles

Right you just have to "find a way" really, it can be sorted. I like to wifi files to my laptop from a mounted GoPro, for instance.
by Stan
Tue Oct 29, 2019 2:08 am
Forum: How do I...
Topic: Analysis Software - Multiple Vehicles
Replies: 4
Views: 3247

Re: Analysis Software - Multiple Vehicles

For sure that sort of stuff can aggravate when you need the information asap and have 100 other things going on. Things like looking over the knowledge base Re: "advanced load/saves"... or a different laptop for each car... or one layout/settings for all of them arranged in advance, but possibly usi...
by Stan
Mon Oct 28, 2019 4:29 pm
Forum: GoPro standalone software
Topic: GoPro Standalone Software Support
Replies: 29
Views: 12875

Re: GoPro Standalone Software Support

RT comes through again with a solution to the file loading issue I experienced.

Thanks for your hard work and responsiveness RT Team!
by Stan
Thu Oct 24, 2019 3:14 pm
Forum: GoPro standalone software
Topic: GoPro Standalone Software Support
Replies: 29
Views: 12875

Re: GoPro Standalone Software Support

Yes, we're going to take a look via TeamViewer tomorrow. Now that the issue is less intermittent, it should be easier to solve - so this is good news in the long run. I lean toward some sort of local or windows issue since the application works well for so many others. RT has been very responsive!
by Stan
Thu Oct 24, 2019 2:04 am
Forum: GoPro standalone software
Topic: GoPro Standalone Software Support
Replies: 29
Views: 12875

Re: GoPro Standalone Software Support

Yellow marking notes the RT_video_analysis.exe process which opens briefly and then terminates when I try to open a GoPro clip.
RT_Video.PNG
RT_Video.PNG (48.4 KiB) Viewed 7100 times
by Stan
Wed Oct 23, 2019 9:54 pm
Forum: GoPro standalone software
Topic: GoPro Standalone Software Support
Replies: 29
Views: 12875

Re: GoPro Standalone Software Support

Something easy to sort out. Started getting these error messages with the 132 download. So at the moment completely down as no runs can be loaded. Thanks for the help, emailed too. Win10 fully updated, .NET manually updated just in case. In the past, the two popup error workaround was to open a diff...
by Stan
Wed Sep 25, 2019 4:07 pm
Forum: Bug reports
Topic: Analysis V10 and Kaspersky not Compatible?
Replies: 6
Views: 11472

Re: Analysis V10 and Kaspersky not Compatible?

I hope that we hear about a Solution at some point. Perhaps Kaspersky has some suggestions, or another utility for the same purpose might help. It looks like Race Technology must apply for full white listing on Kasperky? https://whitelist.kaspersky.com/whitelist_program Does this seem of interest to...
by Stan
Mon Sep 23, 2019 9:12 pm
Forum: How do I...
Topic: RPM signal from ecu
Replies: 3
Views: 2814

Re: RPM signal from ecu

The OBD2 port can sometimes have other things to keep in mind and setup. There can be sync issues, or slow sampling for some cars, not sure about yours however. You can wind up with enuf samples per second for a live display, but less than some other things you are logging at 100 hz. If you just nee...
by Stan
Mon Sep 23, 2019 6:39 pm
Forum: How do I...
Topic: RPM signal from ecu
Replies: 3
Views: 2814

Re: RPM signal from ecu

Applications vary, but the ECU's tachometer signal to the DL1's low level RPM input should be fine. Grounding the logger well to chassis ground or even to the ECU case should be fine. In the Analysis software's Data tab, find "...vehicle options" and look for the RPM area, set as needed until you ge...
by Stan
Wed Sep 18, 2019 3:37 pm
Forum: Sensor-related questions
Topic: GPS data freezes after some time
Replies: 1
Views: 3062

Re: GPS data freezes after some time

Can you link to an example file? In the meantime look at some of the GPS channels such as positional accuracy, speed accuracy and so forth. Is your antenna arrangement optimized?
by Stan
Wed Sep 18, 2019 3:23 pm
Forum: How do I...
Topic: Need help with formula for PSI
Replies: 1
Views: 2251

Re: Need help with formula for PSI

I'd be inclined to just add another sensor / channel. You could even use another 3bar Bosch sensor since you know the calibration for it. Or calibrate your other sensor by logging it and the Bosch simultaneously (replumbed) and then going from there. Then, a math channel to take the difference.
by Stan
Thu Sep 12, 2019 12:50 am
Forum: Installation questions
Topic: gear position indicator Dash2?
Replies: 5
Views: 3778

Re: gear position indicator Dash2?

Looking at this some more...one of the factors could be speed accuracy. Maybe add on a 3rd reference such at the speedometer feed? Anyway here are some graphs comparing a run logged with two different GPS devices. What I call delta is Speed - GPS velocity raw. I made a D4Pro screen to watch that as ...
by Stan
Mon Sep 09, 2019 4:39 am
Forum: Installation questions
Topic: gear position indicator Dash2?
Replies: 5
Views: 3778

Re: gear position indicator Dash2?

Off for a drive...at idle display started out in 10th gear flashing a warning i put in for 7th and up...after awhile driving along it settled into 6th, which I was using. So i log that and then do 6-5 downshift..then 5-4....then back to 6th. The entire time the gear displayed as 6th. Analysis shows ...
by Stan
Sun Sep 08, 2019 8:11 pm
Forum: Installation questions
Topic: gear position indicator Dash2?
Replies: 5
Views: 3778

Re: gear position indicator Dash2?

Did some testing as I do not normally use the GEAR variable on my Dash 4 Pro display or in analysis. Yes there is some sort of issue to sort out...apparently. Sitting idling at a traffic light..good GPS signal...level ground, no motion. I see the gear display on the D4P go up and wind up in 10th gea...

Go to advanced search