Search found 59 matches

by MadMarx
Tue Dec 15, 2015 11:11 pm
Forum: Bug reports
Topic: Still wrong laptimes at SPA???? How to solve?
Replies: 7
Views: 6587

The problem is solved.

There was a laptime limit set by standard to 160 seconds.

This limit is now deleted and I get the correct laptime at Spa.
by MadMarx
Thu Aug 20, 2015 10:30 am
Forum: Bug reports
Topic: Differences between Simulation and real datas
Replies: 2
Views: 2254

prox wrote:I am having the same problem. Have you solved it yet?


Not yet.
Seems the software pros haven't had a look on it here.
by MadMarx
Sun Aug 09, 2015 8:42 am
Forum: Bug reports
Topic: Differences between Simulation and real datas
Replies: 2
Views: 2254

Differences between Simulation and real datas

hello, I try to find out the differences between logged values and the simulation values. If I overlay the graphes there is something wrong with the scalings: https://lh3.googleusercontent.com/-VwTy9u-mI58/VccRTgcBtLI/AAAAAAAACXA/EAkqdGbyVic/w127-h146-no/Unbenannt.jpg As you can see the speed graphs...
by MadMarx
Sat Feb 14, 2015 12:41 pm
Forum: How do I...
Topic: Counting up Laptime
Replies: 2
Views: 2117

Thank you very much.

That's what I was looking for.
by MadMarx
Fri Feb 13, 2015 10:22 pm
Forum: How do I...
Topic: Counting up Laptime
Replies: 2
Views: 2117

Counting up Laptime

Hello, on my Video4 I have a value which says "current laptime" and it shows the laptime of the last lap. as far as good. How can I adjust it that the laptime is counted up starting from 0:000 to the current laptime, then showed 3 seconds and starting again from 0:000 for the next lap? I s...
by MadMarx
Mon Sep 01, 2014 5:57 pm
Forum: General support questions
Topic: RPM scaling
Replies: 12
Views: 10666

Now it is working correctly:

https://www.youtube.com/watch?v=1stg7HYcMs4
by MadMarx
Mon Aug 11, 2014 2:16 pm
Forum: General support questions
Topic: RPM scaling
Replies: 12
Views: 10666

Problem is solved:

I mixed up polarity on the DL1 connector.
12+ from ignition went to the ground and vice versa.

Now connectors are sitting correct and revs are shown as they should :D

Thanks for all the input!

Cheers
Chris
by MadMarx
Tue Jul 15, 2014 4:41 pm
Forum: How do I...
Topic: Video is too bright
Replies: 6
Views: 3666

Yes, the sound of this works competition engine is quite nice for a V8.

Okay,
I try what you suggested.

Thanks!

Chris
by MadMarx
Tue Jul 15, 2014 4:10 pm
Forum: How do I...
Topic: Video is too bright
Replies: 6
Views: 3666

Hi Maxx,

The camera is directly behind the front seat.
https://www.youtube.com/watch?v=UxZ-xWHKZfg

There is nothing to move it more to the front and keeping the driver errors in place.
And also the difficulties with the wrong shown revs.

Chris
by MadMarx
Tue Jul 15, 2014 3:36 pm
Forum: How do I...
Topic: Video is too bright
Replies: 6
Views: 3666

Maxx,

thank you for that answer.
Is there a value in the video configuration in which the white level can be rised or lowerd?
Then I could make the video darker.

Chris
by MadMarx
Mon Jul 14, 2014 10:09 pm
Forum: How do I...
Topic: Video is too bright
Replies: 6
Views: 3666

Video is too bright

Hi,

I normally run the cameras in an open car and the picture is clear and with nice brightness.
But now I have installed the camera to a closed car and the cockpit is looking nice but the view through the windshield is very bright, almost white.

How to correct that?

Chris
by MadMarx
Sun Jun 15, 2014 8:02 pm
Forum: New hardware feature requests
Topic: DASH 3 - loading new layout to device
Replies: 6
Views: 3617

Maybe the diagnosis file is a help? DVR Startup Diagnostic Utility (C) 2005-11 Race Technology Ltd. United Kingdom www.race-technology.com 0000000000 Initialising DVR.... 0000000000 DVR in VIDEO4 mode 0000000000 Unit serial number [b10] 11195 0000000000 Unit serial number [b36] 8MZ 0000000000 Bootlo...
by MadMarx
Sat Jun 07, 2014 9:24 am
Forum: New hardware feature requests
Topic: DASH 3 - loading new layout to device
Replies: 6
Views: 3617

I have 3 devices:
DASH3
DL1
VIDEO4
I tried to connect the DASH directly to the Video4 but the screen remains dead on the start.
It only works if I connect all 3 devices with that split cable.

Chris
by MadMarx
Mon Jun 02, 2014 8:46 am
Forum: General support questions
Topic: RPM scaling
Replies: 12
Views: 10666

I have set the number of pulses to 4 per revolution.

This is the MSD manual.
http://www.msdignition.com/uploadedFile ... ctions.pdf

It shows the tach output to which the DL1 is connected with.

Cheers
Chris
by MadMarx
Wed May 28, 2014 10:03 pm
Forum: General support questions
Topic: RPM scaling
Replies: 12
Views: 10666

Hi, I run my system normally on a Triumph TR4 with good results. I now moved the equipment to my TR8 with V8 engine and I get funny RMP readings. m I connected the DL1 to the MSD 6a box to get a clean 12V square wave signal with a 20% duty cycle. What can cause this to have 42000rpm? Cheers Chris

Go to advanced search