Search found 113 matches

by 924RACR
Tue Sep 23, 2014 12:29 pm
Forum: General support questions
Topic: Corrupted CF card after one logging session...
Replies: 5
Views: 5697

In general, it's a good idea to have a spare known good CF card formatted and ready to go, at the track; you never know when something might glitch or have an unplanned loss of power, and need to swap it in. It doesn't happen that often, once you have your wiring and usage sorted out, but it's too e...
by 924RACR
Mon Aug 18, 2014 2:35 pm
Forum: General support questions
Topic: Alarm condition based on time?
Replies: 1
Views: 3275

I'm interested to see if there's a direct specific answer to this; otherwise, I'd expect that filtering of the oil pressure signal would be the next-best thing...

You ought to be able to play with the filtering in the analysis software to find the desired result...
by 924RACR
Wed Jan 08, 2014 7:45 pm
Forum: Sensor-related questions
Topic: Peugeot commonrail pressure sensor
Replies: 4
Views: 5839

Hmmm... actually, I'm expecting that the supply voltage would be 5VDC, not 12...

It might be helpful also if you can supply the Bosch part #...
by 924RACR
Mon Sep 30, 2013 2:59 pm
Forum: Bug reports
Topic: DASH 4 Pro Shift Lights
Replies: 4
Views: 10587

How does your data look; are you logging it OK?
by 924RACR
Thu Sep 26, 2013 12:24 pm
Forum: General support questions
Topic: possible to set up a warning light?
Replies: 13
Views: 10156

To clarify, when you say DL1 Club/Pro (have output drivers), I assume you mean the Mk3... which seems to match the specs...
by 924RACR
Tue Sep 24, 2013 5:37 pm
Forum: General support questions
Topic: possible to set up a warning light?
Replies: 13
Views: 10156

Wow, firmware update for Dash3? That'd be very cool, would like to keep appraised... That said... I originally set mine up to do similar... but I've found it to be a bit less useful than expected. My primary problem is that the LCD screen of the Dash3 is too hard to read in an open-top car (sports p...
by 924RACR
Tue Sep 10, 2013 6:07 pm
Forum: Sensor-related questions
Topic: Resistance temp sender equation/formula
Replies: 4
Views: 5806

Not sure about the Autometer temp sender, but the VDO senders I'm using are exponential/logarithmic in their output (per the mfgr). Same wiring setup, I suspect, with 1000Ohm resistor. When I tried to use the Analysis SW to create a mapping, the accuracy was very poor, since it was only trying to do...
by 924RACR
Tue Sep 03, 2013 11:56 am
Forum: General support questions
Topic: Pot values for suspension measurement
Replies: 3
Views: 4422

Sorry... HTH = Hope That Helps! ;)

I have logged rear bellcrank angle, so far only at default rate, looks to be 100Hz. I probably ought to bump that up once I figure out what I'm doing...

I have only the DL1 Mk2, so can't expect to get 1kHz rates, don't believe it goes that high...
by 924RACR
Wed Aug 28, 2013 11:59 am
Forum: General support questions
Topic: Pot values for suspension measurement
Replies: 3
Views: 4422

I'm doing this; I'm using Ford TPS sensors (eg, 5.0L V8 application) on my rear bellcranks. Since those are certainly less than 90 deg total movement, it works fine. I did have one crap out and give untrustworthy readings, but the other was good; I've swapped out the former and will retry. Haven't d...
by 924RACR
Fri Aug 23, 2013 12:13 pm
Forum: General support questions
Topic: Lap times Dash4Pro
Replies: 8
Views: 7331

Cheers, good luck, and have fun! 8)
by 924RACR
Wed Aug 21, 2013 11:59 am
Forum: General support questions
Topic: Lap times Dash4Pro
Replies: 8
Views: 7331

If I have the default config loaded correctly, the variable shown there is "time into lap" - which would definitely not meet your expectations! Same deal for sector.

So yeah, I'd suggest trying them as last or current lap/sector time...

HTH...
by 924RACR
Tue Aug 20, 2013 2:09 pm
Forum: General support questions
Topic: Lap times Dash4Pro
Replies: 8
Views: 7331

Ah, Ok... then probably the issue should be which variable is displayed?

Are you showing "last lap time" or "current lap time"?
by 924RACR
Tue Aug 20, 2013 12:00 pm
Forum: General support questions
Topic: DL1 recording for only 60 secs or less
Replies: 5
Views: 5042

I've never seen any problems with the car moving in the slot... and my racecar is a step or two beyond a Radical (with respect to speed and harshness in-cockpit)... It is conceivable that you might have a ground or power wire that wiggles loose at speed though. I assume this isn't a problem you can ...
by 924RACR
Mon Aug 19, 2013 12:24 pm
Forum: General support questions
Topic: DL1 recording for only 60 secs or less
Replies: 5
Views: 5042

If you've had multiple iterations of power-off while logging, odds are your memory card is pretty messed up. I'd recommend reformatting it, then try logging again.

HTH...
by 924RACR
Mon Aug 19, 2013 12:23 pm
Forum: General support questions
Topic: Lap times Dash4Pro
Replies: 8
Views: 7331

Sounds correct/normal. The lap or sector time screen will be displayed for a specified time after passing that gate; usually it's not that long of a time, say 3-5s by default IIRC. You can increase the display time... but if you have a lot of sectors, you'll just keep getting new ones over top of th...

Go to advanced search