Reregistering Gopro Software

lotus7
Posts: 9
Joined: Mon Jan 27, 2014 12:48 pm
Location: Cape Town

Reregistering Gopro Software

Postby lotus7 » Wed Sep 02, 2020 11:46 am

How do I register my Gopro Software on a new Laptop?
I have tried numerous times on your online registration , Step 1 - email address , Get registration code - Received no codes tp enter
I have sent an email to Adele , still waiting for a response

racetec
Site Admin
Posts: 295
Joined: Thu Oct 27, 2005 12:02 pm

Re: Reregistering Gopro Software

Postby racetec » Wed Sep 02, 2020 2:16 pm

Hello

I believe you have now been assisted via email and this has now been resolved.
Please do not hesitate to contact our support team directly on support@race-technology.com if you have any further queries.

lotus7
Posts: 9
Joined: Mon Jan 27, 2014 12:48 pm
Location: Cape Town

Re: Reregistering Gopro Software

Postby lotus7 » Thu Sep 10, 2020 10:15 am

Indeed , quick resolution , thanks


Return to “GoPro standalone software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest