RT oil pressure sensor...

Moderators: jlucas, RTUSA, kieran

GROPIUS
Posts: 14
Joined: Mon Feb 18, 2013 9:03 pm
Location: English Riviera
Contact:

RT oil pressure sensor...

Postby GROPIUS » Fri Mar 28, 2014 1:07 pm

...I'm a bit confused (quite easy these days)
Been reading a lot on the forum regarding pull-up resistors on VDO pressure sensors.
Do I need 1 for the RT supplied sensors too?
The oil temp sensor needs to have a 1kOHM fitted.
Any ideas?

GROPIUS
Posts: 14
Joined: Mon Feb 18, 2013 9:03 pm
Location: English Riviera
Contact:

Postby GROPIUS » Mon Mar 31, 2014 3:48 pm

?????

Support
Posts: 303
Joined: Mon Nov 21, 2005 4:09 pm

Postby Support » Tue Apr 01, 2014 8:30 am

No, you don't need a pullup resistor on RT supplied pressure sensors, just on the temperature ones.

Martin
______________________________
Posted by Race Technology Support

GROPIUS
Posts: 14
Joined: Mon Feb 18, 2013 9:03 pm
Location: English Riviera
Contact:

Postby GROPIUS » Thu Apr 03, 2014 6:14 am

RESULT!!!
Thanks again Martin 8)


Return to “Sensor-related questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests