Problem with rpm and Dash2!

Moderators: jlucas, RTUSA, kieran

Jetd
Posts: 2
Joined: Thu Jun 15, 2017 10:54 pm

Problem with rpm and Dash2!

Postby Jetd » Tue Jun 20, 2017 6:48 pm

Hi, I'm new to this forum from the Canary Islands in Spain, first to say that I'm very happy with the RT material, I came to my island perfectly, I got the display perfectly, everything works very well, the only thing I can not get is That match the actual rpm with those that mark the display, to see if you can give me a little help thank you first of all, sorry for my English I'm not very good!
Image

Support (D)
Posts: 62
Joined: Mon Aug 17, 2015 9:36 am

Re: Problem with rpm and Dash2!

Postby Support (D) » Fri Jun 23, 2017 8:48 am

Hello,

No problem, we can help. So the RPM displayed the dash does not match the actual RPM of the vehicle?

You can reply in your native language and I'll translate it.

Best regards,
Support (D)

Jetd
Posts: 2
Joined: Thu Jun 15, 2017 10:54 pm

Re: Problem with rpm and Dash2!

Postby Jetd » Tue Jun 27, 2017 5:29 pm

Hola!, efectivamente el problema en mi Dash 2 es que los rpm reales del coche no coinciden con los datos de rpm de la pantalla, las rpm van por encima del valor real, el coche es un Corsa A 1.6 8v ohc tipo de motor e16se, el resto de la pantalla funciona perfectamente .


Return to “Installation problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest