Analysis V10 and Kaspersky not Compatible?

edison_GTI
Posts: 23
Joined: Wed Apr 11, 2012 6:27 pm
Location: Houston, TX

Analysis V10 and Kaspersky not Compatible?

Postby edison_GTI » Sat Sep 21, 2019 8:43 pm

I'm trying to run the new Analysis V10 and my Kaspersky antivirus keeps deleting the OpenRTCoudStandalon.exe. At this point the Analysis programs just hangs up. Any ideas?

racetec
Site Admin
Posts: 263
Joined: Thu Oct 27, 2005 12:02 pm

Re: Analysis V10 and Kaspersky not Compatible?

Postby racetec » Mon Sep 23, 2019 11:59 am

Hi

We're not sure why that is, all software is fully tested and digitally signed for security. I would suggest that you see if that application can be listed on the antivirus "ignore" or "white list".

Support (AH)

edison_GTI
Posts: 23
Joined: Wed Apr 11, 2012 6:27 pm
Location: Houston, TX

Re: Analysis V10 and Kaspersky not Compatible?

Postby edison_GTI » Mon Sep 23, 2019 11:23 pm

Thank you, I tried that and it didn't work.

I attached a screenshot of where it hangs up. I press "Yes" and it hangs up.

EDIT: I forgot to mention that I also have V8.5 installed and it runs with no issues.
Attachments
RT V10 Error.jpg
RT V10 Error.jpg (198.96 KiB) Viewed 1569 times

racetec
Site Admin
Posts: 263
Joined: Thu Oct 27, 2005 12:02 pm

Re: Analysis V10 and Kaspersky not Compatible?

Postby racetec » Wed Sep 25, 2019 10:02 am

I'm sorry - I'm not sure there is anything we can do from our side.

Support (AH)

Stan
Posts: 118
Joined: Sun Nov 20, 2005 6:40 am

Re: Analysis V10 and Kaspersky not Compatible?

Postby Stan » Wed Sep 25, 2019 4:07 pm

I hope that we hear about a Solution at some point.

Perhaps Kaspersky has some suggestions, or another utility for the same purpose might help.

It looks like Race Technology must apply for full white listing on Kasperky?

https://whitelist.kaspersky.com/whitelist_program

Does this seem of interest to RT?

racetec
Site Admin
Posts: 263
Joined: Thu Oct 27, 2005 12:02 pm

Re: Analysis V10 and Kaspersky not Compatible?

Postby racetec » Thu Sep 26, 2019 2:52 pm

Thanks for the information.

edison_GTI
Posts: 23
Joined: Wed Apr 11, 2012 6:27 pm
Location: Houston, TX

Re: Analysis V10 and Kaspersky not Compatible?

Postby edison_GTI » Sun Oct 27, 2019 2:14 pm

I was able to install and run V10 after removing Kaspersky. After testing that everything works, I installed Kaspersky again.....so far , so good.


Return to “Bug reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest