Page 1 of 1

V8: default fontsize textbox too big

Posted: Mon Jan 02, 2012 8:01 am
by ml
default size is 825

Bug

Posted: Fri Jan 06, 2012 11:31 am
by Support
Please can you tell me what version you are using?

I am running 8.2.59 and the test size seems correct.

Kind regards,
K

Posted: Sat Jan 07, 2012 10:55 am
by ml
No, not in my versions - see picture

Image

Posted: Fri Jan 13, 2012 5:47 pm
by tristancliffe
Probably a bug where a decimal is expected (8.25?), but Europeans insist on incorrectly using a comma, so Analysis ignores the silly character and writes 825.

Posted: Mon Jan 16, 2012 9:46 am
by Support
ahh - thanks for that! I'll fix that.

RT - support