PRODUCTSTEUNING EN BIJSTAND

Met meer dan 10000 Race Technology systemen verkocht, en veel 1000's in regelmatig gebruik over de hele wereld, moeten we de hoeveelheid technische ondersteuning beperken die we kunnen geven. Soms hebben we klanten die langdurig met een ingenieur over de telefoon willen gaan over een systeem dat vele jaren oud is die ze op e-bay hebben gekocht. Terwijl wij ons absolute best doen, wees alstublieft redelijk en behulpzaam, we kunnen het gewoon niet veroorloven om dat niveau van hulp te geven!

Voor algemene informatie verwijzen wij u naar onze on line kennisbasis. Het forum is ook goed gebruikt, vragen kunnen ook worden beantwoord door andere gebruikers, onze technische medewerkers controleren elke dag onbeantwoorde vragen.

Met betrekking tot formele voorwaarden voor technische ondersteuning, lees alstublieft de volgende richtlijnen voor redelijke gebruik:

  • Technische ondersteuning is verkrijgbaar bij de leverancier waaruit u de apparatuur hebt gekocht. Als de leverancier om welke reden dan ook niet of niet kan helpen, dan kunt u ons contacteren onder voorbehoud van de onderstaande beperkingen.
  • Technische ondersteuning is gratis voor de oorspronkelijke koper van de uitrusting. We kunnen geen gratis ondersteuning aanbieden aan voorwerpen die "tweedehands" zijn gekocht, ongeacht of de eenheid als afzonderlijk item is gekocht of in een voertuig is geïnstalleerd. Als u hulp nodig hebt, dan doen we het graag, maar er is een uurlijkse toeslag.
  • Voor raceuitrusting is productondersteuning alleen per e-mail.   Voor apparatuur die onlangs direct bij ons is gekocht (in de afgelopen 6 maanden), streeft er ook naar om hulp te geven op het chat-systeem of de telefoon, maar dit hangt af van wie er op kantoor beschikbaar is.
  • Voor industriële testsystemen is e-mail en telefoonondersteuning vrij beschikbaar voor de levensduur van de apparatuur.
  • On-site technische assistentie is beschikbaar, maar is in rekening gebracht. Als u denkt dat dit nodig is, bel dan op kantoor om beschikbaarheid en offerte te controleren.
  • Wij streven ernaar om binnen 24 uur maandag tot en met vrijdag alle e-mail ondersteuningsproblemen te beantwoorden, maar dit is nog geen garantie en in sommige gevallen kan het langer duren, afhankelijk van wie er beschikbaar is.
  • Houd er rekening mee dat als het apparaat onjuist is geïnstalleerd, het onmogelijk is de gegevens vervolgens te corrigeren.
  • Net als bij alle elektronische apparatuur zijn er mogelijk van tijd tot tijd problemen in gebruik en kunnen we in ieder geval geen geldige gegevens opnemen.   Het feit dat een bepaalde gelegenheid niet wordt gebruikt, vormt geen garantie, tenzij de fout kan worden gereproduceerd.

Het e-mailadres van de ondersteuning is support@race-technology.com

Vriendelijke groeten,

Race Technology Ltd